söndag 18 oktober 2009

Nystart!

Idag kände jag att det var dags att ta tag i gravidkilona och börja med LCHF igen :) Så dagen inleddes med bacon och ägg. Hoppas jag kommer att må lika bra den här gången som förra hösten.
Om någon är sugen på att börja eller är nyfiken så läs på http://www.kolhydrater.ifokus.se/ så får ni svar på så gott som alla era frågor!

Vi har börjat med Semper lemolac för att se om han blir bättre i magen, verkar inte vara någon superhit än så länge då han börjar grina med flaskan i munnen...Men får ge det en vecka annars får vi gå tillbaka till vanliga Semper igen.
Sen har vi gått över till MAM-flaska men funderar på om det är något fel på den. Det sprutar ju rakt ut så han sätter i halsen! Men nu äter han så mycket att Dr.Brown's inte räcker till längre, får nog kolla ut någon annan flaska snart men ju större han blir desto bättre blir det säkert!

Får se vad vi hittar på idag, verkar som det drar ihop sig till regn snart. Ante ska bygga på övervåningen så det kanske blir en tur till stan. Måste ju handla lite grädde ;)
Ikväll blir det lövbiff med sting, keso och grönsaker *mumma*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar