lördag 23 januari 2010

Första smakisen

Idag var den stora dagen D! Dags för smakportioner! Han fick palsternacka/potatispuré och det föll inte herrn i smaken till en början men efter en liten stund så började han gapa när man kom med skeden och lite grann for ner till magen. Men det mesta hamnade på haklappen tror jag. Man såg på honom att han funderade på vad han skulle göra med det han hade i munnen, försökte mer suga i sig maten än äta den ;)
Vi har köpt gröt också men vi börjar med en sak i taget, nu får han bara p/p-puréen dom här två dagarna sen får vi se om vi kör en vända till med samma eller om han ska få testa en ny. Beror på hur han verkar gilla det.
Hela händelsen (nästan) blev fångad på film, även Antes finger i högra hörnet...

Sen har vi äntligen hittat nya hallmöbler! Vi är riktigt nöjda :) Får kanske ta å lägga upp en bild så småningom. Nu kan vi slänga ut det stora furuskåpet som stått som en klump och tagit upp halva hallen! Eftersom renoveringen på övervåning är lite pausad så kör vi på med det som är kvar på bottenvåningen, ser framemot när vi får lägga in klinker i köket så vi slipper det fula Byggmax-golvet!!

Har försökt lägga upp videon från idag men det verkar inte funka. Får försöka imorgon igen! Så istället blir det några bilder :)

1 kommentar:

  1. Vad är det för skåp?
    Vi är ju i behov av någon förvaring i hallen :P
    Roligt att han åt det! Så spännande alltid att se första gången hur dom reagerar :P Men oftast när dom ratar det så är det pga konsistensen.
    Hoppas allt är bra med er!

    SvaraRadera