söndag 15 maj 2011

Dags för ett litet inlägg...

Kom på att det var länge sen vi skrev något i bloggen! Men som vanligt är det ganska fullt upp på veckorna med jobb och dagis att det inte finns något intressant att skriva om.

Det är tur man har en snäll chef! Frågade om det inte gick att byta arbetstider till 7-16 istället för att få ihop det med dagis och det var absolut inga problem :)
Så nu behöver inte mormor och farmor hämta lillen varje dag!

Igår var vi hos Liza och blev klippta hela familjen, sen hade vi det så lyxigt att vi blev bjudna på grillat :)
Lillen grinade som en tok när han blev klippt, jag och Ante däremot höll oss rätt lugna ;)
Fina blev vi!

Nyklippt

Vi kom hem rätt sent på kvällen och hoppades på att vi skulle få lite sovmorgon idag. Men icket. Klockan 6.45 tyckte lillen det var lagom att vakna. Jaja, bättre än 5.30 som dom senaste mornarna...

Ante och Harry var på kalas idag, Ottilia fyllde 10 år. Förutom lillen fanns där även två Harry till, dock i ca 60-års åldern. Som vanligt röjde han på ordentligt, i ett snabbt ögonblick hade han fått igång projektorn, tv:n och lyckats rulla ner projektorduken med fjärrkontrollerna. Går inte att lämna honom i en sekund själv!

Imorgon är Ante ledig och på tisdag är jag ledig så det blir långhelg för Harry. Har nog tänkt att göra ett besök på öppna förskolan, var så länge sen vi var där sist!

Slagen hjälte

1 kommentar:

  1. Åhh, det är så härligt att bli fixad i håret =)

    SvaraRadera