måndag 19 mars 2012

Sömntuta

Skrev för ett tag sen om Harrys "sovproblem", men dom senaste veckorna så har det skett en totalomvändning!  Han hoppar gärna själv i säng och sen så bäddar vi om honom och säger godnatt, sen var det klartt och betartt ;)
Vanligtvis så lägger han sig vid 19.30-20.00 och sover då till 7.30. Kan inte klaga!
Undrar om han inte är i nån tillväxtfas för han är sover även på dagarna, gärna ca 1 timme men ändå funkar nattsömnen. Var ju inte länge sedan han vägrade att vila efter lunch. Men så länge det funkar så kör vi på.
Nu sprutar det bara ut ord, hela tiden! Han har blivit en riktig pratkvarn :)

Elsa är en så glad bebis, ler när man pratar med henne och tycker om att ligga och gosa i famnen. Hon har en liten skrikperiod vid 17-tiden som varar i ungefär 1 timme, Harry hade sin mellan 18-21. Så det är lite lindrigare den här gången :)
Även hon sover riktigt bra på nätterna, men snart kommer kommer nästa utvecklingsfas så får se om det blir någon ändring. Den första fasen märktes knappt av, hon ville bli buren lite oftare men annars bara nöjd.
För någon dag sen när hon låg på skötbordet så upptäckte hon sin hand, låg och öppnade och stängde den medan hon tittade intensivt på handen. Och hon har även börjat jollra mer och mer, det låter så himla gulligt!

Idag var jag på efterkontroll på MVC, alla värden var bara bra så nu var det sista gången i gravidsammanhang som jag ska dit. Vi är ju inte riktigt eniga på den fronten, Ante vill ha fler men jag är väldigt nöjd med dom två vi har. Man ska ju aldrig säga aldrig...men är nog rätt nära den här gången ;)

Skönt att sova

2 kommentarer:

  1. Gospropp!
    Har du funderat nåt på om du kommer på Me & I partyt?

    SvaraRadera
  2. Så härligt att allt fungerar för er :) hur mår du då och hur går det med projekten där hemma? Kram

    SvaraRadera