lördag 16 juni 2012

Förkylda barn

Båda kottarna är redigt förkylda just nu. Harry är rätt så dålig, ingen feber men allmänt hängig och hostig/snorig. Äter ingenting alls nästan men som tur är så får han iaf i sig hyfsat med vätska. Elsa är på jättebra humör men har en rosslig hosta.
Hoppas det går över snart!

Nu är "besiktningen" klart av huset, han gjorde ingen formell utan nöjde sig med att kolla själv. Vi har ju ingenting att dölja så Ante gick igenom hela huset med köparna och dom fick även se vårt besiktningsprotokoll som gjordes när vi flyttade hit.
Så allting är som klart och delvis betartt ;)
Enda grejen är att dom vill helst komma in 1:a augusti, senast den 15:e. När vi pratade med mäklaren om vårt hus så kunde vi få komma in den 13:e augusti. Alldeles för tajt om tid! Så vi sa det att om vi tömmer skiten och dom inte behöver städa så kunde vi få ta över det den 27 juli istället. Dom var riktigt taggade på den idén men enda kravet vi hade var att vi skulle få ha tömt huset till övertagningsdatumet. Vi ska till Boporten på måndag och gå igenom detaljerna. Då ska vi även få låna nyckeln till huset så vi kan mäta lite och så för tanken är att åka till Ikea på tisdag och kolla på kök men då måste vi ha dom exakta måtten på rummet.
Beror ju självklart också på om Harry är tillräckligt frisk för att vara på dagis och hos mormor medan vi är borta. Annars få vi åka då nästa vecka istället.

Ett stort steg i Elsas utvecklig idag! Hon vände sig från mage till rygg, inte bara en gång utan två :)
Och mäkta glad båda gångerna var hon!

1 kommentar:

  1. Åh vände hon sig! :)

    Ja det måste vi. Alla har väl semester snart? :) så skönt att allt gick så smidigt för er. Vad blir det för kök? :)

    Köpte den på ebay :)

    SvaraRadera