fredag 27 juli 2012

Begravning

Idag var det begravning för farmor Ellenor, under en strålande sol och varma vindar. Det var en väldigt fin ceremoni, började med låten från Skärgårdsdoktorn sen Gabriellas sång och avslutades med Time to say goodbye. Musik som verkligen var Henne. En jobbigt stund men som tur var så var Elsa på strålande humör och lättade upp stämningen för oss allihop med sitt glada skratt.
När det var över i kapellet så for vi och hämtade Harry som fått vara med mormor under tiden. Dom hade ätit glass och Harry hann även med att få ett getingstick i tummen.
Tur det finns Xylocain, det onda försvann snabbt och sen har han då inte klagat något sen dess.
Begravningsfikat var på Baggböle Herrgård. Men tid att fika hade han inte, fanns ju så mycket annat att titta på och leka med. För att inte tala om alla bilar som stod parkerade!
En snabbis hem efteråt för att mata Elsa och Ante byta kläder, sen till Micke för grillning med familjen. Jättegott och trevligt, som alltid!
Blev en sen kväll, kottarna kom inte i säng  inte förrns kl.21.30 så om vi har riktigt tur så får vi lite sovmorgon imorgon :)

Ante ska sätta igång med renoveringen i nya huset nu. Han kapade upp två hål i väggen som det ev. kunde vara vattenskada bakom och det visade sig inte vara något alls!
Isoleringen såg fortfarande som ny ut :)
Inte helt fel att få ner priset 190 000:- och i slutändan är det inget fel! Men man ska väl inte ropa hej än, mycket som ska fixas innan det är klart.
Innan jag och kottarna kan flytta in så måste köket, badrummet och två sovrum vara färdiga. Vi ska försöka få  lite extra hjälp nu från början, det är ju värt varenda krona så det blir klart snabbt och effektivt.
Nu när det inte vara några problem på gavelväggen så sparar han flera dagars jobb som kan läggas på annat istället. Ska vi äntligen få lite medvind?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar