måndag 12 november 2012

Första natten

Natten gick över förväntan! Harry sov hela natten i sitt rum, men vi vaknade vid 6.10 av att han stod och grinade i köket för han inte kunde hitta oss. Stackarn!
Men han och Ante gick tillbaka till hans rum och då blev allt frid och fröjd :)
Elsa småbökade lite vid midnatt men när hon fick flytta över till vår säng sov hon som en lite kulting. Ja, tills klockan  6.10 då...
Men eftersom vi inte alla ligger i samma rum längre, så kunde vi ta nattvaket utan mat och därmed slippa matning. Det gjorde att vi fick slippa ett extra blöjbyte vid 5-tiden... Win-win för alla :)

Men allt är inte en dans på rosor. Diskmaskinen som är sprillans ny, har gått sönder innan vi knappt ens använt den. På onsdag(förhoppningsvis...) kommer servicekillen hit och kollar, enligt felkod så är det diskmotorn som är paj. Borde väl hålla lite längre än 1 disk, kan man tycka?
Det är väldigt golvkallt, så ska försöka hitta sköna tofflor till hela familjen. Kanske får bli julklappen till oss själva i år.
Kommer ni på besök, tveka inte att ta med mystofflorna om ni har några :)

Imorgonkväll kommer möblerna vi beställde från Ikea. Så vi ser framemot en ligga på knä och skruva långt in på småtimmarna ;)
Vi har beställt en byrå till oss alla, en Expedit-hylla till Harrys rum och ett par matchande lådor till, kökssocklar och smågrejer.
När vi fått ihop byråerna så har vi äntligen någonstans att lägga alla våra kläder, kommer försvinna en hel del kartonger då.
OM vi ska flytta nån fler gång, ska jag se till att märka upp dom jäkla flyttlådorna myyyyyyyycket bättre!

I övrigt är det helt underbart att få komma hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar