fredag 20 november 2009

Sovmorgon

Dom senaste dagarna har Harry varit riktigt kinkig vid nattning. Vägrar ligga i sin säng före sista matningen vid 23-tiden, men somnar rätt snabbt när han lagt sig efter det. Men sen efter ca 1 timme så vaknar han ingen och håller på så fram till 1-tiden. Han vaknar av att han själv vevar runt, så i natt så la jag honom på sidan och packade om honom med täcket sen blev det lugnt och han sov ända till 8.00 imorse! Så det blev lite sovmorgon, även om man själv vaknar tidigt av gammal vana..
Skulle vilja att han somnade tidigare på kvällarna men det är stört omöjligt. Iaf än så länge, vi får fortsätta köra samma rutiner som vanligt så kanske när han blir lite äldre att han kan tänka sig att ligga i sängen klockan 20.

Nu är alla inbjudningskorten skickade till dopet så nu är det bara å börja planera för bakandet. Måste göra lite mjölkfritt också utifall det är någon som är allergisk, däremot tror jag inte någon är gluten så det är ju bra. Är ganska svårt att baka utan gluten och att det ska bli bra tycker jag.

Idag är det riktigt risigt väder, så ingen prommis med vagnen men ändå en tur till stan. Men först måste jag dra över med dammsugaren, Maximilian drar in så himla mycket skräp nu förtiden!


En blivande trummis? Pappa visar lite takter
En glad liten prick :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar