lördag 28 november 2009

Typiskt...

...när man äntligen ska ta sig för att göra färdigt pepparkakshuset så har jag inget florsocker! Så blir ingenting än, kanske får ta en sväng till stan sen och köpa lite. Vill gärna få lite julfint nu tills imorgon. Redan första advent :)
Lillen ligger och sover så gott brevid mig nu efter att ha lekt i babygymmet. Det tar på att ha roligt!
Kunde ta några bilder på en glad prick imorse :)









2 kommentarer:

  1. Hallåj!
    Vad är det för lyx? Harry-boy verkar ju vara en riktig drömbebis. Sova i typ 7 timmar. Glöm det säger Gurra G! Vill också att han ska sova i egen säng i eget rum. Har för mig att vi började tidigt med Greta. Har du något hemligt knep? Imorgon ska det pyntas (sparsmakat)här i förorten. Är väl den enda i Fjollträsk som ÄLSKAR vintern. Vill ha snö, nu! Såg Davids Anna i Sköna hem. Kuligt att det finns så många kändisar i släkten. Hoppas ni får en riktigt mysig första advent. Många kramar från kusin Anna med familj

    SvaraRadera
  2. Hej!Vad roligt att du också hittat hit :) Har tyvärr inga knep att dela med mig av, han sov mellan oss dom första 8 veckorna men sen blev han mer störd av oss än vi av honom. Så då testade vi att lägga honom i spjälsängen istället, blev två dagar av missnöje men sen dess så har det inte varit några problem *ta i trä*.
    Hoppas ni också får en härlig helg! Har inte du någon blogg som man kan glutta på?
    kramkram

    SvaraRadera