tisdag 8 december 2009

Nu kanske...

Nu får vi se om vi inte kan få fart på lillens mage. Ante var förbi barnkliniken och fick rådet att vi skulle ge honom Semper Bifidus, så vi ska byta ut ett mål idag mot det så ikväll kanske det händer grejer :)
Ante ser för övrigt ut som att han sondmatas med slangen han har genom näsan. Den ska han ha tills imorgon för att mäta pH-halten i magen eller någe sådant. Hoppas det ger någe, så dom får bot på hans hosta.
Vi har bytt napp på flaskan, till nästa steg och nu äter han ännu bättre! 165ml varje gång nästan och det gör att han håller sig i ganska precis 4 timmar på dagarna och längre på nätterna. Stackarn blev nog trött av att suga på lilla nappen att han somnade istället för att bli mätt...Men nu är det andra bullar!

Försökte oss på att julhandla lite idag, men det gick sämre än väntat. Det är inte så tvärenkelt att handla till barn, vill ju inte köpa vilket skit som helst! Även om det i vissa åldrar inte direkt är innehållet utan bara att få paket som är det viktiga ;)

Och många frågar vad Harry vill ha i julklapp, men vi har ingen aning! Men han närmar sig ju 3 månader med stormsteg så lite leksaker för den åldern vore inte helt fel. Sänglakan kan man inte heller få för mycket av, sen självklart är ju kläder alltid roligt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar