söndag 21 augusti 2011

Kortis

Som vanligt, långt mellan uppdateringarna!
I helgen hade vi en liten kräftskiva tillsammans med Björn och Charlotte, hur trevligt som helst! Vi åt och åt, sen åt vi lite till :)
Skönt att vi var här så lillen hade gått och lagt sig när vi åt middag, då kunde vi äta i lugn och ro.

Lillens mini-inskolning funkar väldigt bra! Han är lite ovillig på att släppa iväg oss när vi ska lämna honom men inte så han gråter och skriker.
Känns bra, hoppas det fortsätter såhär. Men när jag lämnade honom förra veckan och sen hör honom ropa "mamma" vid grinden var det nära att jag hämtade tillbaka honom igen!

Ante jobbar på för fullt på övervåningen, så det är inte alltför långt kvar tills det bara är målning och golvläggning kvar :)
Vi håller på att kolla runt på vilka skjutdörrar vi ska ha, finns ju så många att välja mellan!

Det är snart dags att byta till en växasäng för lillen, kollar runt lite på vad dom kostar. Nog för att han trivs i sin spjälsäng men det börjar bli lite för liten. Får se vi vad vi hittar, Ante har däremot redan hittat en tycker han. En brandbilssäng! Men vi är inte riktigt eniga där...

När det var Noliamässan passade vi på att fynda ett massagebadkar, som förhoppningsvis borde komma i veckan :) Då är badrummet klart! Förutom lite smått elektriskt som ska kopplas in. Men det får vi ju ändå inte göra själva.

Vårt badkar

Idag fick vi ett överraskningsbesök från mormor och Sally. Väldigt trevligt och välbehövligt då lillen var rätt less på att bara umgås med mig!
Dom stannade även på middag, tur det då mormor lyckades till slut få i honom nästan hela hans portion. Med lite hjälp av en iPhone och Disneyklassiker ;)

1 kommentar:

  1. Ha ha, jag kan nog nästan förstå att ni inte är riktigt eniga om den nya sängen ;)
    Vi håller också på och kollar runt efter en ny säng till A, och har väl egentligen hittat en på Mio som vi tycker om. Men helst skulle jag vilja ha en lite högre säng med rutschkana (fanns på Ikea för länge sen), men hitta åt en sådan nu....det verkar näst intill lönlöst!

    Här har det börjat bli lite tårar igen vid lämningen, men förhoppningsvis går det över snart igen =)
    Kram kram.

    SvaraRadera