måndag 8 augusti 2011

Semester, semester

Igår kom vi hem efter att ha varit borta i fem dagar. Först så var vi och hälsade på i Linköping, en lång resa som lillen klarade bara fint! DVD:n kan ha bidragit till det glada humöret ;)
"Händige Manny" gick varm mellan Sundsvall och Gävle!
Men till slut så kom vi fram och det första Harry sa när han såg Ida och Andreas var "ååh neej"...hehe...

Lunchpaus i Sundsvall, hamburgerpremiär :)

Som alltid tyckte han det var jätteroligt att leka med sina kusiner! Det var lite bökigt med nattningen, men det var ju ett helt nytt ställe så inte så konstigt. När han väl somnat så sov han ändå rätt bra.

Självklart så köpte vi glass på Bosses!
Sam och Nea
Myser lite i Idas och Andreas uterum
Vilken lycka! Få bada badkar :)

På fredagen var vi till Kolmården, hur kul som helst! Vi hade ju egentligen tänkt skippa det men när vi ändå var där nere så kändes det ju bara dumt att inte fara.
Lillen tyckte det var rätt roligt att kolla på alla djuren och var på bra humör fastän han fick sitta i vagnen hela tiden. Delfinshow hann vi också med och även Safarituren över djurparken. Vi var där hela dagen, 6 timmar totalt så på slutet var det en trött liten fis som vi packade in i bilen.


Lillfisen
Fikapaus
Åkte Tekoppen med pappa, hur roligt som helst!
Trött fis efter en heldag på Kolmården

I lördags för det dags för bröllop för David och Anna! Vi tuffade i bra tid till Stockholm och efter att ha guidat Ida o Ante till deras hotell så skulle vi åka vidare till Aspudden. Men det var ju Pridefestivalen, så det var spärrat hela vägen att vi kunde inte ta oss över. Vi fick till slut åka tillbaka på E4:an och runt och tillbaka. En rutt på 3km tog 1,5 timme....
Låten "Det är bögarnas fel" dök upp i våra huvuden....
Menmen! Vi kom ju fram tillslut med väldigt knappt om tid innan det var dags, så snabb ombytning och sen iväg! En jättefin ceremoni och väldigt trevlig fest efteråt :) Lillen skötte sig hur bra som helst! Ante fick däremot roa honom i kyrkan med film och banan.

Det vackra paret :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar