måndag 5 december 2011

Sisådär

Det gick väl inte riktigt hundra första natten i nya sängen. Han somnade lugnt och sov gott till ca 22.30, då vaknade han och var ledsen och ville absolut inte ligga i sin säng.
Istället så har vi legat alla tre i våran, nog för att det är mysigt men att man kan ta sån plats fastän man är så liten är helt otroligt....

Första snön har också kommit! Äntligen :) Det var så mörkt och tråkigt innan, man får däremot köra försiktigt då det är ganska halkigt under det tunna täcket.

Får se hur det går i natt, han la sig utan problem iaf. Vi har köpt en nattlampa som vi funderar på att he på innan vi går och lägger oss ifall han vaknar på natten. Det är ju kolsvart i hans rum och inte så lätt att ta sig ner om han inte ser något.

Har gått igenom lite babykläder i minsta storleken, tänkte ta och börja tvätta upp dom. Att man glömmer så fort! Tänk att lillen varit så liten, han hade storlek 44 på en del av sina första kläder. Både jag och barnmorskan tror att denna kotte blir i ungefär samma storlek.
Vi hade faktiskt mer än vad jag trodde men vill ju ändå köpa lite nya plagg. Nu har man ju lärt sig också så det kommer bara bli omlottbodys! Såna som man trär över huvudet är inte det bästa när dom fortfarande är så mjuka i nacken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar