söndag 4 december 2011

Stor kille!

I fredags var jag och lillen lediga tillsammans så då gjorde vi ett kärt återseende på öppna förskolan på Å-hem. Dom är helt otroliga dom som jobbar där! Vi har inte satt vår fot där på över ett år och ändå kommer dom ihåg namnet på lillen!
Dom är fantastiska!
Jessica och Lo var också där plus några tusen ungar och föräldrar till.... Så vi stannade i ca 2 timmar innan jag packade ihop för hemfärd. Fick lite dåligt samvete för att man kanske åkte för tidigt för lillen hade fortfarande roligt men när jag satt honom i bilstolen somnade han på en minut. For nog alldeles lagomt tror jag :)
Sen sov han som en gris i två timmar i sin säng.

Skapande på öf, spanar in vad Lo gör för någe

Och igår hämtade vi hans nya säng! Tanken var ju att han skulle få sova i den direkt men då hela dagen blev annorlunda och sängen hade ca 2000 delar som skulle monteras ihop så fick han inviga den idag efter lunchen istället.
Snacka om att gilla sin säng! Att han fick hjälpa till att montera ihop den gjorde nog inte saken sämre :)
La ner honom efter lunchen och han goade in sig i täcket hur nöjd som helst, sen när jag kollade till honom lite senare så hade han inte rört sig ur fläcken. Sov bara gött!
Har ju varit lite oroliga för hur det skulle gå att ta bort spjälsängen då han verkligen gillat den, men han tycker nog det är skönt med mer space och en mjukare madrass.
Och såklart ett riktigt stort, fluffigt täcke är ju inte så dumt det heller :)
Gick lika bra att lägga honom för kvällen, vi var just inne och kollade till honom och han sov hur gott som helst!

Provligger nysängen

Inställd och färdigbäddad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar