måndag 30 januari 2012

Magsjuka

Hann ju bara skriva färdigt förra inlägget så ringde dom från dagis och sa att Harry kräkts. Typiskt...jag som hatar magsjuka!
Men det var en ganska lindrig variant, blev lite kräkkalas på torsdagnatt och lite dålig i magen på fredagen sen var det över :)
Och varken jag eller Ante verkar ha fått den!

Idag var lillen tillbaka på dagis och röjde runt. Däremot så när Ante hämtade honom så hade han en rejält märke efter att ha fått en radio rakt i ansiktet. Mer specifikt över näsan/läppen. Måste gjort riktigt ont :(

Det är så skönt att vi slutat sitta med honom vid läggning! Nu blir det ju lite spring i ca 5-10 min sen är det lugnt, när vi satt på sängkanten fick vi ju sitta i minst en timme! Det funkar inte i längden så efter inspiration från Dee och Johan så körde vi igång  :)

Ingen lillasyster än! Är på BF +1 och inga känningar, lite värkar på nätterna men sen på dagarna är det kolugnt. Känns som att det här kommer att ta tid...

1 kommentar:

  1. Fy vad surt det måste vara med den där väntan.... Ska bli riktigt intressant att se hur det blir för oss nu. Mest troligt blir det väl att gå över här också.
    Tänker på er och hoppas allt går bra sen. Kramen!

    SvaraRadera