söndag 26 februari 2012

Full helg

Vilken helg det varit!
På fredagseftermiddagen kom faster Emilie och farmor och hälsade på. Elsa trivdes bara fint i Emilies famn och sov gott men efter en stund så bjöd hon på några leenden. Harry skulle sitta nära nära sin faster hela tiden dom var här :)
Igår var vi hos mormor på semmelfika och eftersom det var rätt bra väder tog vi en promenad. Elsa låg nerbäddad i vagnen och sov gott medan Harry fick åka i sin pulka.
Vi gick ner till stan där dom gjort en stor snöborg med lite olika statyer i is och annat roligt. Harry tyckte det var hur kul som helst att knata på stan, fick ju gå själv sen när vi skulle hemåt och han kollade i skyltfönster och vinkade glatt till dom som satt och fikade på Schmäck :)

Prinsen på sin tron i slottet

Idag har det varit fullt ös här hemma! På förmiddagen kom mammagänget med kottar och hälsade på!
Massa lek för barnen och vi vuxna kunde sitta ner och fika i hyfsad lugn och ro ;)
Lillan fick söta kläder bl a  en jättefint somrig tunika med matchande byxor och en superfin stickad kofta. 
Det gick hur bra som helst för kottarna att leka tillsammans, blev inget grin eller ovänskap om leksakerna! Efter att alla farit åkte vi iväg för att handla lite småsaker, Ante hann bara spänna fast Harry i bilstolen så somnade han på en gång. Han var så trött, stackarn.
Senare på eftermiddagen kom familjen G, vi åt middag och det blev ännu mer lek för Harry. Förutom lillan fick även han en present, en dumper som blev väldigt uppskattad. Sen tror jag Harry har fått en till idol för han hängde på Markus hela tiden dom var här.Gav honom massa kramar och pussar också :)
Elsa vaknade lagom till att vi skulle sätta oss ner och äta, så klart...Och hon fick sitt vanliga magknip efter hennes middag men som tur är så är knipen inte långvariga. 
Efter en sån dag var det en trött Harry som knoppade in i sin säng så fort huvudet landade på kudden.

Imorgon ska vi till BVC igen och på tisdag är det dags för BB-fotografering, hoppas vi kommer med i veckan :)
 Gäääääääääääsp
Busfisen


Harry städar/dansar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar