onsdag 8 augusti 2012

Bröllop

I måndags var vi på Sara och Mattias bröllop. En perfekt dag! Brudparet var jättefina, solen sken och kottarna var superduktiga i kyrkan :)
Vi hade köpt en tablettask åt Harry som han kunde roa sig med under vigseln, men eftersom han inte äter godis annars så tyckte han det var ännu roligare att ta upp en och en, kolla på färgen och sen lägga ner den igen. Lillfisen!
Elsa var också på bra humör. Hon tyckte även det var bra läge för att lägga en surkräka på mig i kyrkan. Luktade inte mumma direkt...
Efter att ha suttit stilla i hela 40 minuter så hade Harry mycket spring i benen! Så från att vi gick ur kyrkan till vi for hem så sprang han runt nästintill konstant. Kan ju säga att det tog inte många minuter innan han knoppade in i bilen på väg hem.
Buspojken!

Igår började Harry på dagis igen efter sommarlovet. Både han och jag tycker det är jättebra! Han får göra en massa roliga saker med dom andra barnen medan jag och Elsa får lite egen tid tillsammans. Alla glada :)

Annars så jobbar Ante som en galning i nya huset varje dag. Mycket som ska fixas innan man kan börja med själva ytskikten. Men det är ju så, förarbetet tar en jäkla tid men när det väl är klart så går det ganska fort. När kök/matdelen är gjord så är ju nästan halva huset färdigt.

Elsa har invigt gåstolen. Den tyckte hon var jättekul! Även Harry fick ett il och skulle sitta där. En mindre bra idé...
Hon kan faktiskt ta sig en bit framåt också!


Annars så är hon rätt nöjd med livet, tror jag. Hon äter sin ersättning varvat med lite olika provsmakningar av alla de sorter. En del mer populära än andra.
 Gott!
 Men det är ju även tvättlappen...
 Leker med brorsans lastbil
 Väldigt koncentrerad 

Vår lill-Buddha! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar