fredag 3 augusti 2012

Nytt hem?

Vi  la ut Maximilan på Blocket i förrgår och folk har ringt som galningar! Men idag kom det en familj och hämtade honom på prov, då äldste sonen var allergisk.
Hoppas verkligen det funkar för dom har hur trevliga som helst! Och bodde perfekt, nära skog och ängar :)
Harry är däremot mer konfunderad, har ropat några gånger efter honom och frågat vars han är. Blev ju som inget riktigt avsked idag. Men om det blir så att dom behåller honom så får han väl följa med när det är dags att skriva papperen, om han fortfarande vill.
Vi har verkligen inte haft tid för katten sen vi fick barn, så det känns väldigt bra att han får komma till en familj som engagerar sig i honom. Fast ändå känns det som lite halvtomt och konstigt att han nu är borta, ingen katt som hoppar upp på fönsterbrädan och vill komma in.

Idag kom köket till nya huset också. Jäklar så fett kök! Tur att vi bestämde oss för att riva bort ett rum annars vette fanken hur det skulle få plats ;)
Som det ser ut nu så kommer det dröja många månader innan vi kan flytta in men det vore himla skönt att göra bort så mycket som möjligt medan det är tomt. Eftersom huset är så litet har vi ju ingenstans att förflytta oss under tiden. Här var det ju mycket enklare, hade ju tre våningar att sprida ut oss på
Vi ser ju båda framemot att kunna umgås hela familjen tillsammans utan att det ska hänga en massa renoveringstankar över oss hela tiden..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar