lördag 13 oktober 2012

3-års kontroll

Igår var vi på Harrys 3-års kontroll på BVC. Det gick rätt bra, fast han vägrade att väga och mäta sig till en början. Efter mycket om och men så gick han till slut med på det.
Ordförståelsen var bra och även språket. Motoriken var inga problem heller. Men däremot så är han lite underviktig, väger 13,4 kg till sina 93(?)cm. Längden stämmer nog inte riktigt för man fick vara jäkligt snabb med stickan så jag tror han är lite längre än så.
Så sköterskan tyckte att vi skulle ge honom allt han vill ha. Han är ju lite upp och ner med sitt ätande, just nu så äter han faktiskt rätt ok men sen kommer perioder då han äter hur lite som helst och man blir superstressad över det.
Nu är han extra smal efter att ha varit sjuk, så hoppas att han äter upp sig igen innan nästa sväng.

Dopkorten är beställda och vi får dom förhoppningsvis nu i början av veckan. Blir en hel del receptletande nu också inför allt fika som ska bakas :)
En kompis som är konditor ska göra tårtorna, känns hur bra som helst!

1 kommentar:

  1. Så länge de följer sina kurvor så är det väl ändå ingen fara. Men om det börjar diffa mer än en kurva/år då kan man ju kanske fundera.. alla är inte stöpt i samma form och Harry är ju inte så lång så det är väl inte så konstigt om han bara väger 13 kg? Valdemar är 105 cm och väger bara några kg mer och hon sa inte ett ord om att han var underviktig.

    /Cissi

    SvaraRadera