onsdag 31 oktober 2012

Liten uppdatering

Nu var det ett tag sen sist!
I det vardagliga har det väl inte hänt så mycket, men i huset händer det grejer! Nu är det Harrys rum som är kvar att fixa innan vi flyttar dit.
Innan dess väntar en rejäl storstädning däremot, slipdamm överallt...

I lördags var vi och hälsade på familjen G och fick träffa deras nyaste medlem, lillasyster Maggie. Man glömmer så fort att hur små dom är när dom är nyfödda. Elsa såg hur stor ut som helst brevid henne!
Och så otroligt lik sin storasyster :)

Lilla Maggie 6 dagar gammal

Igår var första gången sedan Harry bytte avdelning som han sa att han ville åka till dagis! Så skönt att inte behöva tvinga dit honom.
Och nu leker han riktigt bra med dom andra, puttas inte lika mycket och hittat en bästis. Han och Melvin leker doktor varje dag, dom har många sjuka nallar på dagis ;)
En stor lättnad!
 Harry gillar sin chokladmjölk...
 ...den eviga chokladmustaschen ;)
 Harry Potter
Lego is the shit!

Elsa har börjat tycka att 5-tiden på morgonen är en bra tid att starta dagen på...Vi andra är inte lika säkra. Hon skulle säkert somna om om hon fick ligga i våran säng men där ligger redan Harry och då var sängen full :/ Det är hög tid att dom båda får egna rum! Ska börja dra ner på dagsvilan till ett längre pass mitt på dagen och se om det gör någon skillnad.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar