torsdag 18 februari 2010

5 månader!

Idag blir vår lille kille 5 månader! Stora grabben, två äpplen hög ;)

Igår var det mammaträff hos Jessica, trevligt som alltid! Nu är det lite mer fart på bebisarna så sitta still och fika är inte att räkna med längre ;)


Teodor och Harry delar broderligt på gymmet...
...och övriga leksaker...
Vann en auktion på Tradera, är hur nöjd som helst! En alldeles sprillans ny overall från Villervalla för halva priset :) Nu är det bara att vänta på att lillen ska växa på sig så vi kan börja använda den!

Var egentligen tänkt att vi skulle träffa Lilly idag, men hon hade blivit sjuk så vi fick skjuta upp det. Hoppas hon kryar på sig snart :)
Vi är oroliga för att lillen äter för lite, vi för ju matdagbok för studien och där ser man att han äter bara hälften av vad dom egentligen ska äta i hans ålder! Han går ju upp i vikt, men det är lite väl lite han äter per dag. Idag skippade vi fasta maten för att magen skulle få vila upp sig och bara körde på ersättning.
I helgen blir det kalas! Först en sväng till Åsele för att fira Harrys gammelmormor och på söndag grattar vi Elin som blivit 3 år!

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin overall! Budade på en sån innan, men vann så klart inte :(

    Hahaha tror inte du vill att jag ska sy i dina gardiner! Inte i nuläget iaf! Första delen för mig är att sitta och öva och lära mig sy raksöm... hahah... Du får väl komma hit och lära dig i samma veva :P

    SvaraRadera
  2. Ja jätte roligt!
    hahaha ja det är klart man måste shoppa! ;)

    SvaraRadera