torsdag 25 februari 2010

Mammafika

Den här gången träffades vi hos Camilla och Jasmine. Lika trevligt som alltid och gott fika :)
Innan vi åkte fick lillen äta slottspuré, och det var mumma det! Men han fick bara en halv burk för att se så han inte reagerade på den. Men det verkar ha gått bra!
Nästa vecka blir det träff hemma hos oss, dags att glutta lite i receptböckerna. Är ju bokrea nu så funderar på att fynda lite! Fast Ante tycker det räcker med dom jag har. Han brukar säga att det är inte den som har flest kokböcker när man dör, som vinner...

Ikväll testar vi något nytt! Harry somnade klockan 19, ska få äta igen kl.22 och sen så ska han, enligt planen, ha sin långa sovperiod. Men det är ju inte säkert att han med på samma idé... Men eftersom han ätit redan klockan 17, både gröt och ersättning, så är det inte lönt att försöka få i honom mat igen klockan åtta. Så vi får se hur det blir :)
I natt kanske jag slipper vakna till kattens gnölande! Hivade ut honom när vi skulle iväg på mammaträffen och fick vara ute hela eftermiddagen, så för hoppningsvis är han nöjd nu! Annars kommer det nog en annons på blocket imorgon, håll utkik!


Man sitter säkert i hörnsoffan

Har blivit riktigt stark i armarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar