tisdag 23 februari 2010

Sista gången...

...var det idag på babymassagen. Riktigt tråkigt att det redan är slut, vi var en mysig grupp som träffades! Vad ska vi nu hitta på på tisdagar?
Det ska förhoppningsvis bli en återträff senare i vår, det ser vi framemot :)
Idag fick Harry testa spagetti/köttfärssåspuré, och det gick bara fint det också. Den puréen är från 5 månader så det är lite grövre konsistens men det var inga problem. Däremot så kom det upp en del senare på dagen men det är sånt man får ta :)
Ikväll åt lillen endast gröt till som sista mål, han totalvägrade flaskan! Ante fick i honom ca 10 ml sen blev han jättearg. Men när det vankas gröt så gapar han som en fågelunge och äter glatt. Och eftersom han är lite misstänksam mot flaskan nu, den kan ju innehålla ersättning, så skedar vi i honom vattnet och det går faktiskt ganska bra! Lite kommer ju ut igen men han får ner en del, så hoppas att han blir mindre gasig. Har köpt Semper magdroppar idag, som han ska få för att hjälpa magen på traven.
En annan sak som hänt idag är att lillen satt själv! Inga långa stunder men sitter, det gör han :) Är så gulligt, blir mer dubbelvikt och så tar han stöd mot fötterna.


Det är roligt med saker som prasslar

4 kommentarer:

  1. Va duktig han är! :) Alltid roligt med alla framsteg dom gör ju! :P

    SvaraRadera
  2. jadu det är typ nå tribal aktigt som föreställer ett ansikte. hahah, har inte så stor koll ;)

    SvaraRadera
  3. Alma dricker gärna vatten ur äggkopp. Det kanske kan vara något att prova ifall ni har någon i lämplig modell. Han är riktigt söt din lille Harry. Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Ja fast de va tydligen från förra året, och inte ens de man fick tillbaka utan vad man hade betalat... Som jag förstod det. Du kan ju kolla: http://www.skatteverket.se/etjanster/skattebesked.4.14f4761b10db1ea25de8000756.html

    SvaraRadera