söndag 2 maj 2010

Dålig, bättre.....bra?

Vilka dagar! Lillen blev ju riktigt dålig och kräktes som en liten spädgris hela onsdagen, så på natten for vi till akuten. Eftersom han inte fick behålla penicillinet så blev han inlagd på Barn 2.
När dom skulle sätta droppet blev han hur ledsen som helst! Stackarn!
Personalen blev smått stressade också när han grinade sådär, men till slut så fick dom in droppet och lillen somnade som en stock i famnen.
Torsdagen fortsatte i samma spår, med kräkningar och dålig mage. Fick inte behålla något så han fick fortsätta ha dropp. Fredagen kräktes han bara en gång men ville inte äta, bara att plugga in slangen igen!
Vi fick inte lämna rummet eftersom det var magsjuka, så vi blev allihopa rätt så uttråkade! Och Harry blev less på att bara se oss så när det kom in en sköterska sken han upp som en sol! Alla tyckte ju han var så pigg och glad....
Enda roliga var att vi hade första parkett över förlossningen, men såklart så var det bara ett fåtal som kom in så inte mycket action där!
Dom hade slagit upp dörrarna till nya avdelningen bara veckan före, så allt var jättefräscht! Hade tv, internet och telefon som vi kunde roa oss med när lillen sov.

På lördagen var han mycket bättre, hade inte kräkts och åt en hel portion mat och fick behålla både den och medicinen så på eftermiddagen fick vi åka hem. Äntligen! :)
Men lyckan blev kortvarig då han kräktes rejält igen vid middagstid och penicillinet kom upp det med. Blev bestämt att avvakta ett tag och se vad som händer. När han fick medicinen vid 22-tiden och ersättning vid 22.30 fick han behålla allt! Även det han ätit idag har stannat kvar, så nu är vi utskrivna men skulle höra av oss till veckan om det inte blivit bättre.

Här kommer lite bilder och en film från vistelsen!



















2 kommentarer:

  1. oj vad han pratar på! :)

    SvaraRadera
  2. stackars liten... skönt att ni äntligen får vara hemma!

    SvaraRadera