måndag 18 april 2011

Kalashelg!

Vilken helg det har varit!
Först så åkte vi till Marsliden, for på kvällen efter att lillen ätit sin gröt så han kunde somna i bilen. Det gick jättebra för honom, men när vi nästan var framme började han bli lite less.
Vi kom fram vid halv tolv på natten, jag och Ante var hur trötta som helst medan lillen blev i gasen när han såg farfar :)
Trodde aldrig att han skulle somna i resesängen men det var inga problem alls! Gnölade lite när jag la ner honom men det gick över på någon minut bara. Riktigt skönt!
Men eftersom hans päron är ungefär lika smidiga som ett par elefanter på hal is, så levde vi om rätt ordentligt när vi gick ner för den knarrande trappan att han vaknade. Men när man fick ligga mellan mamma och pappa så sov man som en liten gris ;)
På lördagen blev det en skotertur ner till sjön och grilla korv tillsammans med Antes faster med familj. Härligt väder om än lite blåsigt, men solen värmde ordenligt.
Harry som aldrig åkt skoter tidigare tyckte det var jätteroligt!
Då natten varit lite sisådär var han ganska trött och ville mest bli buren hela tiden men efter lite mellis så blev det en annan ton.
Lördagskvällen bjöd på födelsedagsmiddag och tårta då farfar fyllde 60 år! Väldigt trevligt och gott :)
Blev en relativt tidig kväll för oss efter en så fullspäckad dag.

Harry och mamma vid sjön
Harry och pappa kollar på utsikten
Lille godingen
Kollar på när dom gör upp eld
En kort stund kan jag väl stå själv då...
En trött kille vilar på pappa efter en härlig dag i solen

Efter att lillen ätit lunch på söndagen tuffade vi mot Åsele för nästa kalas. Antes morfar har fyllt 80 år och det ska självklart firas ordentligt :)
Först öppet hus med massa gofika och sedan efter det var det familjemiddag. Ojojojoj..man fick verkligen vara som en hök på Harry hela tiden...han hade ju inget vett och ville ju självklart haka på dom större barnen.
Som vanligt, föräldrarna var helt slut medan lillen pulade på i godan ro. Men det tog inte många minuter innan han somnade i bilen på vägen hem!

Annars så det många frågor från lillen nu, hela tiden hör man "waah de dä?" och så pekar han på det han undrar över.
Han förstår mycket mera också, härligt att se hur han utvecklas för varje dag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar