lördag 23 april 2011

Sjukling

Idag är det synd om lille godingen, han har fått lunginflammation! Efter att ha varit väldigt ledsen på eftermiddagen och verkade ha riktigt ont när han hostade så for vi till Ålidhems VC där dom konstaterade att han fått det. Så nu blir det penicillin och mollipect ett tag framöver. Kåvepenin är ju alltid lika roligt att få i honom...när han kräkts och hulkat så var vi tvungna att ge upp. Vi fick med oss två doser granulater men imorgon så får vi hämta ut flytande på apoteket, får försöka klara oss tills dess.

I övrigt har det annars varit en trevlig dag! Vi fick besök av småkusinerna på dagen och sen på eftermiddagen var det påskfirande hos mormor. Firande blev inte riktigt som vanligt då lillen var så dålig, men vi får ta igen det sen när han är sitt gamla vanliga jag igen :)

Då det varit rena supervädret här idag så var vi ute en stund och lekte hos mormor, lillen tyckte det var hur kul som helst i sandlådan!




1 kommentar:

  1. Är det vanlig Kåvepenin eller Kåvepenin frukt han får? Alva fick frukt nu då hon hade öroninflammation och hon bara smaskade i sig det...var lite orolig för hur det skulle gå innan vi provat. Hoppas Harry snart blir frisk! Kram

    SvaraRadera