torsdag 21 juli 2011

Härliga dagar

Då var vi hemma igen efter att ha hälsat på hos farfar och farmor i Övik! Det var riktigt härligt väder igår, så då tuffade vi iväg till Skeppsmaln som ligger vid havet. Skönt att få andas lite frisk havsluft :)

Lillen vid havet

Lillen var mindre sugen på att åka vagn, som tur var så fanns det en liten lekpark nära restaurangen som han kunde springa av sig på.

Roligt att åka rutschkana

Efter en supergod middag bestående av purfärsk stekt strömming med hemmalagat potatismos var det dags att börja åka tillbaka hemåt. Lillen knatade runt och inspekterade farfars tomt väldigt noga och till hans stora lycka stod det en grävmaskin och en traktor nedanför infarten som självklart måste kollas in :)
Kvällen fick avslutas med ett härligt bad i det stora badkaret innan läggdags. Sen sov gofisen som en liten gris hela natten, på morgonen blev jag och Ante väckta av ett glatt och lite försiktigt "pappa" :)

Ante, Harry och farfar
Bada är det bästa som finns! :)

När vi ätit golunchen och packat ihop alla grejorna (att man kan ta med sig så mycket för sån kort tid är helt troligt...) åkte vi till mormor för att äta middag tillsammans med kusinerna som kommit upp :)
Harry tyckte det var hur kul som helst att busa med Sam och Nea! Nu sover han gott i sin egen säng och förhoppningsvis så kanske vi får lite sovmorgon imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar