söndag 10 juli 2011

Varmt, varmt!

Nu är vi äntligen lediga allihopa tillsammans! Vi började semestern med att åka till Vännäsdagarna och knatade lite på marknaden. Här hemma var det ganska mulet när vi for, i Vännäs strålande sol och 27 grader varmt....
Kan säga att lillen var måttligt road! Inte ens när farmor köpte en leksakssmurf blev han på någe bättre humör.
Så ett kort besök och båda päronen var rörande överrens om att i år blir det ingen trip till Åsele marknad.

Det har varit lika fint väder idag, så när lillen sovit klart packade vi ihop alla grejer och tuffade mot Norrmjöle havsbad. Var tydligen fler i stan som tänkte samma sak, var totalt omöjligt att få en parkering! Väl förberedda som vi var, hade vi tagit med Harrys pool utifall vi inte skulle bada i havet. Så vi styrde kosan mot farmors stuga istället :)
Lillen badade och hade trevligt, fick ju inviga sin nya baddräkt idag! Jättesöt var han i den! Sen fikade han rejält och var nöjd med att rita i farmors korsordstidning i drygt en timme :)

Dom senaste dagarna har lillen var lite besvärlig att lägga i säng. Han blir så arg och skriker och grinar. Idag provade jag att sitta med honom tills han somnat, brevid sängen. Och det gick riktigt bra, efter 20 min sov han som en liten gris :)

Myser i mammas och pappas säng
Lillen i sin nya baddräkt
Hjälper till att kratta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar