tisdag 1 november 2011

Veckan som gått

Är ju som sagt inte så tätt mellan uppdateringarna på bloggen nu för tiden...Tyvärr räcker inte tiden till.

Det märks att lillen kommit i trotsåldern om än bara lightvarianten än så länge! Det ska testas och testas hela tiden! Men sen där emellan så ska han goas och kramas :)
Sen har han lärt sig en bokstav till, nämligen B. Det tar sig sakta men säkert och han är väldigt intresserad av att lära sig siffror och bokstäver så det bådar gott.
Han har ju några favoriter som ska ses eller lyssnas på varje dag, gärna flera gånger;

Film: Despicable me, eller "Miiiiiii" som Harry säger.
Låt: Lady Gaga - Judas
Kortfilmer: Kalle Anka och Piff o Puff

Dom går varm hos oss dagarna i ända, speciellt nu när han är lite sjuk. Hosta, snorig och vill inte äta, men idag har han ändå varit riktigt pigg.
Han har också börjat säga "min" om allt han vill ha, speciellt iPhone:en men den får han inte ;)

I helgen var vi och hälsade på Micke och farmor eftersom gammelmormor Alice var i stan. Men eftersom han inte mådde riktigt hundra så for vi ganska tidigt.
På söndagen svängde vi förbi Markus o Isa och deras nya hus, blir jättefint! Däremot fick man hålla ett öga på lillen hela tiden, eftersom han var ganska snabb på att putta Lilly om han fick chansen...

Det här med vintertid är ingenting för oss med småbarn! Den som kom på det kan omöjligt haft barn själv...
Är tredje dagen att vakna till en pigg lilleman klockan 5.20. Bara att he sig upp och slå på favoritfilmen och sen lägga sig och vila igen. När han blir less på att vara själv uppe så kommer han in och tänder taklampan i vårt sovrum.
Då vaknar man till kan jag lova! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar