måndag 9 april 2012

Dags för vardag igen

Då var påskhelgen slut för i år! Varit några väldigt trevliga och intensiva dagar :) 
Igår var bror med familj och mamma här på middag, jättetrevligt och ungarna lekte riktigt bra med varandra med vissa undantag...
Lillen bankade Vera Lo i huvudet ett par gånger med hans hammare och en del puttande blev det också. Så både skratt och gråt hanns med under dagen.
Harry blev väldigt förtjust i sin lill-kusin som han kallade "Loooo" samtidigt som han var väldigt noga med att berätta vad som var hans, Elsas och kattens saker. 
Elsa sov som en gris i sin vagn ute på bron. Vaknade lagom till vi ätit färdigt och ville ha mat. Efter en dag full med lek och skoj sov båda kottarna som klubbade sälar direkt när vi la dom i säng :)

Lillkusinen
Morbror och Elsa
Nu är ju Harry frisk igen och äter bra så i morgon är det dags för dagis igen och den vanliga vardagslunken. Ante har jobbat på ordentligt på övervåningen så han säger att det ska bli klart den här veckan! Ska bli riktigt kul att flytta upp nu :)
Är lite kluven på att om att sätta upp dom gamla skjutdörrarna som fanns eller köpa ett snyggt tyg istället och ha som "skjutdörrar" istället. Ska nog ta en sväng på stan och se vad som finns, måste ju även köpa nya gardiner till alla rum!
Blir att ta på sig spenderarbyxorna :)

 Elsafisen
 Harry gillar att bygga högt!

Hyfsat lika syskon!
 Elsa 9,5 vecka
Harry 9 veckor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar