söndag 1 april 2012

Sjukdagar och födelsedagsfirande

Dom senaste 4 dagarna har Harry varit rätt dålig, började med hosta som gick över till krupp. Han får nästan alltid det när han är förkyld. Nu är kruppen och febern borta men hostan och snoret är kvar. Hoppas att det ger sig snart! Imorgon har han sin första tid hos tandläkaren men vi får se om det blir till att boka om den.
Han äter som en fluga, stackarn. Det slår aldrig fel, när han äntligen äter jättebra och blir han sjuk kort därefter!
 Sjuklingen

Elsa ska få sin vaccination imorgon också, till slut. Vi har varit tvugna att skjuta upp den ett par gånger men nu ska det bli av! Ska bli intressant att se vad hon väger denna gång, för hon äter som en häst! Idag blev det ett nytt rekord; 220 ml. Harry var aldrig uppe i dom volymerna någonsin. Tur vi får hennes mat gratis ;)
Nu äter hon 5 gånger/dygn och bara en gång på natten, ungefär samma tid varje gång som är kl. 3 sen sover hon vidare utan bök. Så vi får sova riktigt bra på nätterna ändå :)
 Gofisen

Vi har firat mormor som fyller år idag! Harry ville ha båda tårta, kaka, bulle och grädde men inget av dom gick ner. Lite grädde men inte mycket, han som brukar skeda in så mycket han bara kan i vanliga fall.
Skönt att Ante bara jobbar tisdag och onsdag den här veckan, så båda kottarna får den uppmärksamhet dom behöver. Det är inte roligt när Elsa vill äta samtidigt som Harry vill att "mamma bäja", stackars liten :(
Hoppas det blir en bättre vecka nu, där alla får vara friska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar