tisdag 3 april 2012

Tandläkarbesök

Igår var det Harrys första besök hos tandläkaren! Det gick riktigt bra, han gapade emellanåt men inte många sekunder åt gången. Blir ett nytt besök igen om åtta månder.

Första besöket hos tandläkaren

På eftermiddagen blev Harry om möjligt, ännu mer hängig och trött. Han var som helt borta, så vi ringde 1177 och fick en tid på vårdcentralen en halvtimme efter. Det togs blodprov och halsprov, och då bet han den stackars sköterskan ordentligt i fingret!
Men alla prover såg bra ut så det är något virus han fått, och idag är det en helt annan unge! Nästan tillbaka till sitt vanliga busiga jag :)
Aptiten är det sisådär med men det tar nog några dagar innan den är tillbaka igen. Han har ju knappt ätit något alls på fem dagar så magsäcken har dragit ihop sig.
Jag har spetsat hans mjölk med grädde så han skulle få i sig lite mer energi och det tyckte han verkligen om!
Även glass var populärt idag! Vi var lite halvdesperata igår så köpte allt möjligt som han kanske skulle kunna tänka sig äta, så det blev bland annat glasspinnar. Det var spännande att äta själv, men det gick ju inte så fort för honom så glassen hann ju smälta långt innan han var klar. Och det var tydligen inte lika roligt att äta med sked...

 Gott med glass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar