onsdag 12 september 2012

På bättringsvägen

Som vi misstänkte så var det öroninflammation hon fått. Natten gick ändå hyfsat bra med hjälp av Alvedon, näsdroppar och med sängen i högläge. Nästan dag så blev det ett besök till barnmottagningen och hämta ut ny medicin. Läkaren sa att om hon får det igen ganska tätt så blir det ev. operation. Hoppas hon slipper!
Det är tur att Kåvepenin verkar så snabbt! Det blir mycket bättre på en gång och den här gången är det riktigt enkelt att få i henne det. Istället för att ge henne liggandes så får hon sitta. Nu kräks hon inte upp det utan bara hurves lite.

Sen har hon dom sista dagarna börjat säga mamma och Ante hör att hon säger pappa(baba)...Väldigt mysigt! Harry sa mamma, och menade det, när han var 8 månader. Den 21 maj för att vara exakt ;)

Harrys födelsedag närmar sig med stormsteg! Vi har bestämt oss för att ha kalas med alla kottar i oktober när vi flyttat hem. På tisdag blir det bara tårta och så för familjen.
Han önskar sig (om päronen tolkat rätt) Lego, klocka, arbetsfordon av alla de slag men just nu är sopbilar/grävmaskiner väldigt intressant och en spargris.
Just det! En ny favorit är Barbafamiljen :)

 Elsa provar pappas nya hörselkåpor
Med mamma på FoT och kollar på tapeter 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar