måndag 24 september 2012

Runt, runt...

Nu är det Elsas tur att få höstblåsor! Det går bara runt, runt med sjukdomar hos oss just nu! Vi blev först oroliga över att det var dags för en fjärde öroninflammation igårkväll men idag när jag gav henne mat så var hon prickig under hela fötterna, på låren, kinden och händerna. Typiskt höstblåsor. Det är ju på ett sätt bra att hon gör bort dom nu, för sen är hon immun. Hon verkar inte ha samma besvär som Harry för hon äter bra utan krångel.
Men hon ser ut som en prickig korv ;)

Eftersom jag också är sjuk så blev det inte några större underhållningar idag, men vi tog oss en sväng till lekparken en bit bort i det soliga men blåsiga vädret. Riktigt skönt ändå och Elsa knoppade in i den friska höstluften.
Harry fick aldrig nog, var tvungen att lura in honom till slut när jag höll på att frysa händerna av mig. Han blev inte så nöjd när han insåg att vi inte skulle gå ut och gunga igen...

Fikapaus i lekparken

I lördags fick vi besök av farfar och farmor. Harry var hur nöjd som helst med sina födelsedagspresenter, lekte med dom ända tills vi skulle ut och äta. Eftersom vi inte är på hemmaplan så åt vi ut denna gång, blev Great Eastern och lillen åt riktigt bra!
Inget asiatisk utan pizza med en side dish av ris, härlig kombo ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar