tisdag 5 oktober 2010

Trötta

Huvva vilken natt vi haft! Lillen höll på o böka mellan klockan 2-5 ungefär. Kändes lagom roligt att kliva upp 5.30 för att hinna i tid till jobbet...
Hoppas verkligen att han sover bättre i natt! Inte för att han var på dåligt humör under natten, tvärtom! Han var väldigt pigg och skulle leka i våran säng. Så börjar fundera på om det är dags att dra ner till bara en sovstund under dagen, efter han ätit lunch.

Eftersom han varit vaken så mycket i natt har han inte varit på sitt bästa humör idag. Lite kinkig med maten också, kanske är fler tänder på gång? Magen hans har varit lite ut lag dom senaste dagarna med.

Nu har vi bestämt att det är dags för Harry att få eget rum! Vi ska tömma kontoret, slänga upp en vägg och inreda så det blir lite mysig :)
Blir en lite mjukstart för honom innan vi flyttar upp en våning. Ska bli intressant o se om han sover bättre utan oss alldeles brevid sig. Och om det kanske kan bli ett slut på nattätningen...

Imorgon så ska vi till BVC på 1-årskontrollen, vilket även innebär nästa vaccination. Hoppas det är två sköterskor så dom sticker samtidigt. Gick ju mycket bättre sist dom gjorde så.
Undrar vad vi ska ta med för rolig leksak för att distrahera honom denna gång?




1 kommentar:

  1. Så otroligt söt han är! :) Och så fort han växer, men det var länge sen jag träffade er nu :(

    SvaraRadera