måndag 10 januari 2011

Inskolning

Då var första inskolningsdagen gjord! Och det gick hur bra som helst :)
Lillen röjde runt så fort vi tagit av honom ytterkläderna tills vi skulle hem! Både jag och Ante tycker det känns riktigt bra.
Personalen var jättetrevlig och lokalerna stora och fulla med leksaker! Nytt för i år är tydligen att dom har delat upp grupperna mer, så dom är lite mer åldersjämna. I Harrys grupp är det bara 1 och 2-åringar.
Totalt kommer dom att vara 15 barn och 3 förskolelärare, det är 7 kottar som inskolas samtidigt. Vi hade iaf en känd, lilla Nancy som vi träffat på öppna förskolan flera gånger :)
Annars hade man inte riktigt tid att prata så mycket med föräldrarna, för lillen for överallt han kunde...
Sen har han för första gången ätit riktigt frukt utan att spotta ut den igen! En hel banan fick han i sig, wee! Så nu har jag bunkrat bananer i lämplig storlek och även apelsiner och klementiner. Jag hoppas att fler frukter faller den kräsne herrn i smaken.

Är ju en del saker som måste inhandlas tills det är dags för dagis på allvar, bland annat en lekhjälm och galonkläder. Blir till att se om man kan fynda på Tradera ;)
Det kommer att bli så att vi är där på förmiddagarna mellan 9-10.30 i två veckor, sen ska han tydligen vara redo. Men kommer att bli lite mjukstart för honom ändå, och börja med att vara där kanske 4 timmar per dag innan jag börjar jobba igen.

Blev väldigt många nya intryck så när vi kom hem igen slog det om och han blev övertrött. Vägrade somna och studsade runt i sängen i nästan en timme. Till slut så tog tröttheten över och han sov en timme iaf.
Efter mellis så for vi till mormor en stund, var länge sen sist. Ännu mera bus! Så det fick bli en lite tidigare kväll för Harry.

Hade velat fota lite när han var på dagis men kändes som att det kanske inte var riktigt passande. Kanske en annan gång :)

Stora killen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar