söndag 16 januari 2011

Kramkalas

Harry har varit jättegosig och kramig hela helgen :)
Nog för att han alltid gillar att kramas men nu har det varit extra mycket! Jag tror han tyckte det var ganska skönt att vara hemma och ta det lugnt efter en ganska händelserik vecka.

Men som alltid, mamman är bara rolig ett visst tag sen behövs det mer underhållning. Vilken tur att farmor och faster kom på besök igår då! Lillen blev i gasen ganska så på en gång och showade och hade sig :)
Han fick även ett par fina snickarbyxor i blå manchester och en härligt mjuk retrotröja från Polarn o Pyret, perfekta lekkläder på dagis!
Elina och Harry lekte lite granna tillsammans, eller åtminstone bredvid varandra... ;)

Harry och Elina i slottet

Han har även fått en till tand, nere på vänster sida. Nu saknas det bara en nere på höger sida så har han tänder på alla sidor :)
Matningen går väl sisådär, vi måste nästan alltid roa honom på ett eller annat sätt. Ibland med en bok som han får bläddra i, hålla i en sked och när han är riktigt omöjlig så får han låna en iPhone...
Och är han lite osäker på om han tycker om det, stänger han munnen och sträcker bara ut tungan precis så att man anar den mellan läpparna och "smakar" först. Förhoppningsvis så gillar han det annars så vrider han bara på huvudet så fort man kommer nära med skeden.
Håhåjaja....

Imorgon är det dags för andra inskolningsveckan och snart ska vi börja med att lämna och säga hejdå. Hoppas det går bra!

2 kommentarer:

  1. Härligt att inskolningen verkar gå bra! Idag drar vi på öf eftersom jag är ledig,tänkte tvinga dit er men kom ju på att Harry ska på dagis :)

    SvaraRadera
  2. Våra små sötnosar!
    Var roligt att hälsa på er! :)

    SvaraRadera