söndag 6 februari 2011

Jobbhelgen över

Lillen har varit hos mormor både igår och idag då jag och Ante jobbat. Lite halvgrin igår när Ante lämnade honom men idag gick det bara bra!
Har nog att göra med att han sov mycket bättre i natt, förra natten så ville han bara sova i våran säng hela natten. Ganska mysigt det också men vi sover alla bättre när han ligger i sin egen säng.

Imorgon så är jag ledig så Harry och jag ska roa oss på egen hand :) Får se vad vi hittar på! Borde egentligen förbereda middagen för resterande vecka. Vi kommer ju inte hem förrns halv fem och då måste maten vara färdig att slänga in i mikron.
Vi lär nog hamna på Coop och sen laga mat hela dagen ;)

Harry börjar använda ord mycket mer nu, peka på olika bilder och säga vad det är och visar tydligt vad det är han vill ha.
Sen har han bestämt att han vill göra det mesta själv... Nu får vi inte borsta tänderna på honom utan det ska han göra själv. Tänker inte tvinga in tandborsten i munnen på honom utan han får "borsta" bäst han vill. Får ju iaf in tandkrämen i munnen så lite fluor kanske gör någon nytta.

Kan själv

1 kommentar:

  1. Wilhelm började också vilja borsta själv i den åldern, och det fick han. Men nu när vi va hos tandläkaren sa hon att vi skulle hjälpa honom på kvällen då det är svårt att komma åt tänderna längst in själv. Så vi hjälper honom på kvällarna så får han borsta själv på morgonen. Men till en början så kan dom ju gott borsta själva tycker jag :)
    Hur många tandsingar har han nu?

    SvaraRadera