söndag 20 februari 2011

Trevlig helg!

Lillen är helt frisk! Återfallet i torsdags måste nog ha varit något annat, för det blev då ingenting mer. Nu äter han ordentligt igen och gärna själv. Han har blivit superduktigt på att äta med skeden, inga problem alls :)
Igår så var farmor, Micke och mormor här på middag och såg melodifestivalen. Himla trevligt med lite besök, vi har ju varit lite isolerade här ute medan Harry varit sjuk.
Han lärde sig dansa med hela kroppen igår också, ser för gulligt ut!

Idag har vi varit hos fotografen! Hoppas verkligen det blev några bra bilder, lillen var väl på lite växlande humör ;)
Men Simon fotade tappert, så det blev säkert ett par guldkorn! Skulle gärna vilja göra några förstoringar och även någon canvastavla.
Efter fotograferingen så åkte vi iväg till Jesper och Anna för att fira Elin som fyllt 4 år! Det tar tydligen på att stå framför kameran för lillen ville inte alls vara med...Han skulle göra allt han inte fick så det blev till att sätta han i stolen och ge både ballerina och en bulle. Då fick vi en glad liten kille igen ;)
Håhåjaja....

Han har börjat skrika och grina nu nästan jämt innan han ska lägga sig! Vet inte vad han har för sig, för sen då när han väl ligger så är det ju lugnt. Är det någon ny fas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar