lördag 12 februari 2011

Liten uppdatering

Har varit dålig på att uppdatera bloggen den här veckan, jag vet...
Men nu när lillen är på dagis hela dagarna och vi jobbar heltid så finns det inte så mycket att skriva om längre.
Allt går jättebra på dagis, han trivs som fisken i vattnet :)
Och han verkar vara ganska omtyckt både bland barnen och personalen! Däremot så anser han att sovstunden är överskattad och vaknar oftast efter ca 30 min och är i full gång direkt.
Varje barn har ju även sitt egna skåp, och nu har han fått sin bild uppsatt också.

Visst blev han fin :)

Här hemma så har han däremot sovit i drygt 2 timmar på dagen, fick lov att väcka honom lite försiktigt när klockan närmade sig 14.
Även hunnit med att lägga en lite kräka på köksgolvet, men tror inte att han har magsjuka utan hade busat alldeles för mycket för han har då inte kräkts någe mer.
Han är lite hostig och snorig men det har han varit ett tag.

Något nytt han börjat med är att börja stortjuta när det är dags för sängen, han vet precis när det är dags men ändå så när han väl ligger i sängen så somnar han på två röda och sover sen hela natten...vet inte vad han har för sig.
Menmen...det går säkert över det med.
Fler tänder är på gång! Nu är det inte lika lätt att se längre, men han har ett par framtänder som är på G.
Och att äta själv med sked är inga problem längre! Han hade till och med ätit yoghurten alldeles själv på dagis och fått i sig alltihop :)

Testade nya fish taco från Santa Maria till middag, var väl inte äckligt men inte heller gott. Varken jag eller Ante var särskilt imponerad. Lillen fick makaroner och korvstroganoff, det gillades iaf!

Gillar att sitta i hörnet bakom klösträdet

1 kommentar: