lördag 26 juni 2010

Midsommar

Igår var det midsommarafton, och vi gick till Gammlia tillsammans med Markus, Isa och Lilly. Vädret var otroligt fint, vilket innebar att det var smockat med folk där! Men till slut så lyckades vi hitta en någorlunda skuggig gräsplätt att slå oss ner på för att fika och titta på allt folk.
Lyckades se midsommarstången på avstånd iaf, då det var helt omöjligt att ta sig in på själva området där det var dans. Men Harry knoppade in efter en stund, så det spelade nog ingen större roll för honom ;)
Efter ca 1,5 timme så begav vi oss tillbaka till Markus och Isa, som tur var så hade vi parkerat hos dom för det hade varit omöjligt att få sig en parkering närmare Gammlia.

Med hatten på sniskan

Firandet fortsatte på Kont, där vi var bjudna på middag! Jättetrevligt och god mat, som alltid :)
Efter en lång dag, så var lillen helt slut och knoppade in i bilen på vägen hem.

Såhär trött var man efter allt firande

Idag har Ante jobbat med altanen, förberett den inför laseringen. Den kommer att bli ljusgrå, riktigt snyggt! Och en gunga har vi fått upp också, hade en helt ok på Ica Maxi som vi slog till på.
En röd, självklart.
Vi har även hunnit med en sväng till havet, och tagit en promenad tillsammans hela familjen och Sally. Passade på att hälsa på farmor, när vi ändå var i krokarna och hade turen att bli bjuden på middag. Igen. :)

Harry försöker klappa Sally, som inte är så medgörlig...
Det är roligt att vara vid havet
Lägg märke till locken!

Några fler bilder från dagen och kvällen :)

Morgonlekstund
Hos farmor på Kont
Nybadad, nyäten och snart dags för sängen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar