tisdag 8 juni 2010

Trevlig tisdag

Var en sväng på öppna på Ålidhem dag, då det är sista veckan innan dom stänger för sommaren. Vi hann lagom till babysången :)
Lillen fick testa en lära-gå-vagn och det gick jättebra! Vågade ju inte släppa honom men han höll i handtaget och knatade på med halkiga sockar!
Är nog dags att köpa en egen nu och ett par ordentliga mockasiner :) Har gett upp tanken om att han ska krypa, han är helt ointresserad utan vill hellre gå. Then so be it!
Sen är han så otroligt kramig och gosig nu för tiden, det är så mysigt!

Lillen har ju alltid legat still i sin säng, på sin höjd ligger han på sidan. Hörde alldeles nyss hur han gjorde lite småljud så gick dit och då har han snurrat över och ligger på mage, glad i hågen :)
Antar att det är dags att ta bort kudden nu då.

Jag, Harry och Sally tog en promenad på västra Ersboda i eftermiddags. Snacka om trevligt område! Skulle inte tacka nej till ett hus där, lummigt och fint!
Gick förbi dagiset som vi sökt, Måttet, för att se hur det verkar. Alla barnen såg så stora ut, och lillen är ju så liten! Hur ska det gå när han ska börja dagis?
Tur det är ett tag kvar innan det är dags...



1 kommentar:

  1. åh, vad duktig han är! :) vissa går ju innan de kryper, verkar som att Harry hör till den genren :)

    hur går det med matrutinerna?

    C äter välling (240) 06.30 lunch 11.00 mellis vid 14.00 yoghurt och nån macka sen gröt 17.00 sen när hon lägger sig välling 19.00 (240)

    SvaraRadera