söndag 4 juli 2010

Bröllop och kvällsbök

Igår var vi på bröllop i Åsele, Erica och Benny som gifte sig. Dom fick en väldigt fin dag, strålande sol och varmt som bara den!
Vi trodde att det började kl. 15 och kom fram till Åsele vid 13.40. Tydligen så började bröllopet redan halv tre, så det var bara att slänga på oss paltorna och tuffa iväg till kyrkan!
Lillen blev rätt så uttråkad i kyrkan, tills han kom på att det ekade rätt bra när han tog sina höga toner...
Ante fick knata runt med honom på kyrkbänken för att han skulle ha något annat än att skrika som roade.

Finklädd dagen till ära

Harry höll sig fin och ren i hela 5 minuter, sen kräktes han både på sig själv och Ante...Jaja, såklart hade båda vita skjortor.
Innan kvällen var slut hade hela familjen fått nöjet att få spagetti och köttfärssås på sina vita kläder.
Efter kyrkan var det dags för middagen, om det var varmt ute så var det ännu varmare inne! Det ledde till att lillen blev mindre och mindre nöjd ju varmare det blev och vägrade att sova på eftermiddagen. Men mellan maten och tårtan så tog jag och Ante en promenad med honom i vagnen och då lyckades han knoppa in iaf en halvtimme. Sen var han sitt vanliga glada jag igen!
Farmor hade en sån rolig rosa ballong som hon roade honom med. Och som han skrattade! Riktigt ända från magen, nästan alla blev tysta och hörde på hur han skrattade :)

Farmors roliga ballong (foto: Emilie)

Vi hade egentligen tänkt sova över men kände att det nog var bäst om vi åkte hem ändå. Han var så uppe i varv att han var vaken hela bilresan hem plus en timme till väl hemma. Somnade inte förrns 23.15.
Så idag har vi bara tagit det lugnt för lillens skull och haft en liten familjedag. Riktigt skönt!

Han har börjat böka så väldigt när han ska sova nu bara dom senaste dagarna. Ska absolut inte ligga på rygg utan rullar över till mage. Där står han sen på knä och gungar fram och tillbaka, tills han blir less på det, då börjar han knorra och till slut grina eftersom att det inte går lika bra att vända tillbaka på rygg av nån konstig anledning.
Ikväll var han riktigt på dåligt humör, efter ett tag var vi tvungna att ta upp honom så han fick lugna ner sig lite. Kan ju ha att göra med att han somnade så sent på eftermiddagen, men efter lite välling så knoppade han in till slut!


Såklart så startar grannen sin jäkla grästrimmer 21.30 och kör på i ca 5 minuter, i vanlig ordning. Vad är det som är så himla viktigt att trimma just då??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar