måndag 12 juli 2010

Vi smälter!

Helt otroligt så varmt det varit idag! Fast man ska väl egentligen inte klaga nu när värmen faktiskt kommit...
Jordgubbarna trivs iaf :)
Blev en sväng till Sporthuset idag igen, då vi glömde mitt presentkort i en kundvagn. Två minuter i fyra så fick vi tag på dom och kort låg kvar i vagnen! Snacka om tur!
Ante shoppade loss idag, hittade några t-shirts och skor. Imorgon är det min tur *wee*

Vi som hade hittat en sån bra vagn, tyckte vi! Men lillen hade helt andra åsikter...Så den åkte ut på blocket igen igårkväll och idag blev den såld. Fick vad vi gett för den iaf. Han var hur grinig som helst och sparkade med benen när man skulle sätta ner honom. Det funkar ju inte, så han får ha sin gamla vanliga vagn i år så får det bli en smidigare nästa sommar istället.

Verkar som lillen lär sig fler och fler ord nu, eller kanske mer att han härmar. Men nu kan han iaf säga "ampa" = lampa och idag sa han faktiskt "ally"= Sally :)
Funderar om hans griniga humör nu för tiden beror på att han är frustrerad över att han inte tar sig dit han vill. Ikväll tog den 40 min att få honom att somna fastän han var jättetrött! Menmen...han somnar ju iaf till slut.

Från och med idag är det slut på burkmat för lillens del! Är så himla less på att varannan tröja bara är att slänga eftersom den jäkla tomatsåsen inte går att fort bort!!



1 kommentar:

  1. Kul att du med bloggar, så kul att följa de smås framsteg. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fortsatt skön sommar!

    SvaraRadera