onsdag 14 juli 2010

Full dag!

Idag har vi hunnit med en hel del! Först så var vi en sväng på stan för att lämna igen några linnen som Ante inte ville ha, sen har vi hälsat på både farmor och mormor en snabbis och ikväll kom syster med familj!
Jätteroligt å få träffa småkusinerna igen! :)
Så det blev en tur till mormor igen på kvällen så vi fick ses en liten stund iaf, sen var det bara att tuffa hemma igen och lägga lillen i badet och sen i sängen.
Sen vi slutade med burkmaten så har han somnat mycket snabbare och lugnare, kanske han är överkänslig mot tomater? Det är ju det i all färdigmat nästan :/
Till middag idag blev det kyckling och ris med currysås och ärtor, inte storfavoriten men inte helt ratat heller :)
Gav plättarna en andra chans till lunchen och det gick lite bättre den här gången, hade verkligen finhackat plättarna och rivit morötterna innan jag kokade dom.
Imorgon blir det kokt lax och potatis, hoppas han gillar det!

Sen har jag och Ante plockat den första skörden jordgubbar! Fick slåss med myggen som var riktigt aggressiva men det var det värt :)

Första skålen med jordgubbar
Gungar en stund på morgonkvisten
Det är gott med melon

Harry skrattar

3 kommentarer:

  1. Åh så goda dom såg ut!
    Jo det var tungt igår...
    Barn är roliga. Kan rata en måltid/sak flera gånger, sen helt plötsligt är det det godaste dom vet. Skam den som ger sig säger man väl? ;) Ja men du MÅSTE ju stanna tills på söndag! Blir ju lugna bullar för mig, verkar va den enda typ. Men en öl, lite poker och bara njuta av sällskapet är ju aldrig fel! :) Kom igen nuuuuuu

    SvaraRadera
  2. åååh, om jag ändå tog mig ifrån allt jobb hemma och fick träffa er! herregud Harry har väl hunnit krypa och gå innan vi hinner ses! vad roligt att han gör framsteg :)

    hur är det med er?

    SvaraRadera
  3. Jo, hon växer så det knakar....och det gör ju Harry med ser jag, vad mkt hår han börjar ha med...och lockar! Jätte gulligt klipp då han skrattar....de är för underbara då de är så där glada!

    SvaraRadera