måndag 26 juli 2010

Kvällsmål

Det har nästan varit helt omöjligt att få i lillen hans kvällsgröt sen vi slutade med burkmaten! Han är inte ett dugg hungrig när det är dags, så då blir det att ge honom välling halvt sovandes istället. Men då äter han inte speciellt mycket och då vaknar han igen vid 3-4 och är hungrig.
Vet inte hur vi ska göra! Provade att ta bort mellanmålet och ge honom mat istället så han kanske skulle vara mer sugen på att äta gröten men inte alls. Däremot drack han 100ml välling. Undrar om han är less på gröt?
Vad ska man då ge istället....?

Glömde ju skriva att kusinerna var här på grill-lunch igår, jättetrevligt! Full fart hela dagen så lillen somnade som en liten gris efter allt det roliga :)

Morgonlekstund
Glad...
...inte lika glad...

4 kommentarer:

  1. Ja men absolut! Inte för att köket är klart än, men ändå :P hihi...
    Men du, när äter han middagen?

    SvaraRadera
  2. Ja men halv fem och sju låter ju som rimliga tider... Men han kanske är less på gröten. Wilhelm kunde lessna ibland och då brukar vi köra på nån ny sorts gröt och då kunde de gå bättre. Sen hade han nån period då han inte alls ville ha gröt. Kanske är det värmen som gör att dom inte riktigt blir sugna... Man får försöka tills det funkar med nått helt enkel. Svårt när dom inte kan berätta ju :P

    SvaraRadera
  3. Ja, speciellt under sommaren. Testa med nyponsoppa! Det fick då Wilhelm då han lessnade ett tag och han drack inte heller välling. Och det var under sommaren, så det kan ju mycket möjligt vara värmen ;)
    För det finns ju sockerfri nyponsoppa ;)

    SvaraRadera