torsdag 29 juli 2010

Dagsutflykt

Igår var vi till metropolen Malå och hälsade på Markus och Isa! Superhärligt väder, varmt som bara den :)
Resan dit gick bra, men lillen sov bara 30 min på hela vägen. Han borde ha sovit mer efter våran helvetesnatt...Han bearbetade nog det som hände på Busplaneten under natten. Somnade som vanligt utan problem i sin säng men sen där vid halv ett så vaknade han och var jätteledsen! Kunde inte komma till ro igen utan höll på att vända och vrida sig konstant men sen till slut efter tre timmar så somnade han om! Vi funderade ett tag där på morgonen om vi skulle stanna hemma men for iaf. Och det var ju tur det :)
Nu fick vi ju se deras blivande stuga, hur fin som helst med ett läge to die for!

Mr. Malå pekar vars deras stuga ligger plus vy över halva Malå.

Fick även en liten guidad tur över Samhället från Mr. Malå himself. I vinter blir det att packa skidorna och åka dit igen! Blir nog en pulka för lillen istället för skidor :)
Eftersom det var så himla varmt, for papporna till Lill-Ica och köpte en barnpool för dom små att svalka av sig i. Det var väldigt uppskattat!




Sen hade Lillys farmor en massa roliga leksaker!

Roligt att se sig själv i spegeln

Favoritleksaken var nog en liten spegel, han blev lika glad varje gång han såg sig själv! Något han ärvt från sin morbror kanske... ;)
Sen såg han att Lilly pussade sin spegelbild och då gjorde han likadant :)
Efter en sån händelserik dag så har lillen sovit som en stock hela natten, skönt för både honom och päronen!

Nu är han en hejjare på pincettgreppet och att klappa händerna! Vi måste börja dammsuga oftare nu då han hittar allt, stort som mini-litet, som ligger på golvet och ska in i munnen med det.
Inte börjat krypa än, men tar sig lite framåt om det är något som han verkligen vill ha som inte är för långt bort...
Vi provar många olika rätter just nu och igår fick han fiskbullar och potatis med hemmagjord dillsås. Det var en riktig favorit, han åt upp precis allt!
Sen fick han burkmat till middag och den gillade inte alls. Känns bra att han hellre vill ha mammas mat :)



Mmmm..smörgåsrån med smör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar