fredag 20 augusti 2010

Lite sova, lite bus...

Lillen vaknade sent idag, så det blev inte frukost förrns 8.30 vilket ledde till att det inte blev någon sovstund på förmiddagen. Det i sig ledde till helt knas dag :/
Han somnade i bilen på väg till Busplaneten, lyckades flytta över honom till vagnen utan att han vaknade men sov kanske max 20 min innan han vaknade med ett grin.
Sen vägrade han somna om! Vi knatade runt på Strömpilen ett bra tag, sen vaknade även Lo. Lika bra att dom får busa av sig ett tag och äta mellis så kanske dom somnar sen.
Jooo tjena!
Vi for ner på stan efter mellanmålet och tänkte att dom kunde somna i vagnen när vi gick runt där, men ingen av dom ville knoppa in. Efter tag så blev dom rätt så övertrötta att vi var tvungna att ge upp nån mer shopping.
Hann packa in lillen och kör i ca 30 sek, då somnade han som en stock. Mamma tog honom och Sally på en liten prommis så han fick sova färdigt innan det var dags för middag.

Vi har varit hemifrån hela dagarna nu så Ante får jobba ifred, men tror att det är dags för lite lugn och ro för lillen. Har nog varit för mycket för länge, så i helgen blir det lugna puckar!

Lo och Harry i bollhavet (foto: Jessica)
Har himla roligt :) (foto: Jessica)

1 kommentar:

  1. Sötnosen alltså! Och du. Riktigt lik Ante på den första bilden! Kanske uttrycket som gör det. :P

    SvaraRadera