måndag 23 augusti 2010

Regn, regn och en bula....

Idag har det regnat nästan hela dagen. Skittråkigt...
Sen blev det ingen utflykt till Patricia och Collin, så vi fick roa oss på egen hand. Vilket börjar bli lite svårt nu eftersom vi gjort det mesta redan...
Som tur är så kunde mormor underhålla hela eftermiddagen! Tog en promenad så lillen fick sova i vagnen.

Eftersom han var så svullen i munnen igår så gav vi honom en alvedon för att se om det hjälpte honom att sova. Det gjorde verkligen susen! Han vaknade två gånger, ena gången för att han hade tutten i nacken och andra gången vid 6.30. Då började han nog på att vara lite piggare men vi lyfte över honom i våran säng så vilade vi till 7.30 :)
Riktigt härlig natt, där alla fick sin välbehövda sömn!
Men något mindre roligt hände ikväll. Stod och gjorde mat och kollade vars lillen var, då satt han vid skötbordet. Två sekunder senare, det VAR verkligen två sekunder, så hör jag hur han skriker och grinar. Vänder mig om, och då har han trillar utför trappen till hallen! Benen rakt upp i luften :(
Stackars liten! Han har farit efter katten som tänkte gå ut. Nu har han ett rött märke, med klinkergolvets mönster i pannan...

Efter en sådan pärs var han inte ett dugg sugen på kvällsgröt! Åt en rejäl middag iofs, så det får bli välling senare istället.
Han fick en alvedon nu också, men sen så får det vara. Hoppas bara det ger sig i munnen snart, för det är svullet både nere och uppe!
Inte lätt att bli stor :/

Mormor har alla roliga prylar på lagom höjd :)
Dosan är alltid kul o trycka på!

5 kommentarer:

  1. Men stackars lillprinsen! Det är ju verkligen inte lätt att bli stor! :P

    SvaraRadera
  2. Senil? DU sa ju det ;) hehe! Men jag förväntar mig så klart att ni kommer. Om ni inte är döda så är det obligatorisk närvaro! ;)

    SvaraRadera
  3. Hehe ja du är ju nästan antik! ;)

    Men hjälp mig nu! Vad vill Ante ha när han fyller år? Finns det inget man kan köpa som du vet att han vill ha?

    SvaraRadera
  4. ajaj... :/ olycker händer så lätt! inte lätt när de börjat röra sig när man är van att de sitter där de sitter... men snart lär han sig att gå ner för trappen ;)

    vad roligt att du kommer på fredag! kram

    SvaraRadera