söndag 18 april 2010

Bad och lite annat

Söndag, och då är det babysim som gäller! Den här gången var det vändning rygg/mage och det gick jättebra! Men magläge är ändå favoriten.
Farmor Ellenor var med och kikade idag, tror lillen tyckte det var kul med lite publik :)
Andra gånger efter badet så har han däckat och sovit i ca 2 timmar, men idag så knoppade han bara i 30 min vilket är alldeles för lite.
Men eftersom vi skulle tuffa till Ö-vik efter han ätit så tänkte vi att han sover ju säkert hela vägen dit istället, men så blev inte fallet. Han sov bara en halvtimme igen och resten av tiden så pratade han konstant. Fast kanske mer gjorde pruttljud som han börjat med och är väldigt road av själv ;)







Framme i Ö-vik så firade vi farfar som fyllt år. Lillen fick hjälpa till att öppna presenten!





Harry har varit lite småbökig på nätterna den senaste tiden, vaknat mitt i natten och grymtat och haft sig. Inte varit direkt ledsen eller så utan mer svårt att komma till ro igen. Förrut har vi efter ca 2 timmar gett honom ersättning för att få honom att somna om, men han har inte direkt varit hungrig. Så häromnatten provade vi att flytta över honom i vår säng när han började gnöla och då somnade han på två röda. Gjorde samma sak i natt, och han somnade lika fort igen! Skönt att slippa vara vaken mellan 2-4 på nätterna när det går så bra att lägga honom i vår säng. Sen är det ju rätt mysigt att vakna och det första man ser är han söta lilla nuna ;)
Får väl se hur länge det varar, förmodligen är det en av alla faser dom går igenom.

Vi har ju köpt ett par solglasögon till lillen, och så här cool blev man :)

2 kommentarer:

  1. Solglasögonen såg ju riktigt sköna ut... var hittade ni dem :)

    SvaraRadera